Mi okozza a betegségeket!

A betegségek azt jelzik, hogy a szervezetünk nem jól működik! De mi az, ami miatt nem tud jól működni a szervezetünk?

Egy nehezen hihető, ámde valós tény: Az élelmiszereink 85%-ban vegyi anyagokból állnak.

Az élelmiszerekből kivonják a tápanyagokat, és különböző vegyi anyagokkal helyettesítik, amiket mesterséges adalékanyagnak nevezünk. Ezek a szervezetünk számára hasznosíthatatlanok, sőt mérgek! (Próbált már dobozos tejből aludttejet készíteni? Nem lehet. Annak a "tejnek" kevesebb, mint 3%-a TEJ!) Tehát a szervezetünk nem kapja meg, amire szüksége van, viszont kap helyette jó nagy adag mérget.

Az élelmiszereket most is, és évtizedekkel korábban is rendszeres vizsgálatoknak vetették alá. Élelmiszereink tápértéke ma 80%-kal kevesebb, mint 20 évvel ezelőtt. Ez még nem lenne akkora probléma, legfeljebb mindenből ötször annyit eszünk, és kicsit elhízunk... A nagyobbik probléma, hogy élelmiszereinkben ma 1000-szer több FAJTA méreganyag található, mint 20 évvel ezelőtt. - Génkezelt, antibiotikummal kezelt, zölden leszedett, majd lefagyasztott, fekete zacskóban tárolt, napot sose látott, majd gázzal gyorsan beérlelt zöldségeket, gyümölcsöket eszünk. Az a banán, amit a közértben kap sose látott napot! Napenergia nélkül nem csoda, ha depressziósak vagyunk... - Az állatokat antibiotikummal, tápszerekkel etetik, gyorsan felhízlalják, embertelen körülmények között tartják, majd kivégzik. - Minden tele van "E-betűkkel", mert ez olcsó. Jóval olcsóbb, mint a természetes tápanyagok, amiket kivonnak az élelmiszerekből. - A vizeink. Mérgek, gyógyszerek, hormonok és halott baktériumok tömkelege ürül minden nap a csatornába. És az ott is marad. Benne, az ivóvízben. Bár nem egy-az-egyben azt isszuk, átmegy ugyan némi fizikai és kémiai szűrésen, de senki sem foglalkozik azzal, hogy különböző, több milliárd forintba kerülő eljárásokkal kivonja belőle a fogamzásgátlók vizelettel távozott maradványait, a hormonokat.

Miért van annyi magtalan férfi, és meddő nő? Még az a nő is fogamzásgátlót szed, aki nem is tud róla! A férfiakba pedig hatalmas mennyiségű női hormon kerül az ivóvízen keresztül! Mi a helyzet a rengeteg antibiotikummal, amit egy jó kis betegségre beszedünk, majd kipisilünk? Még náthára is azt írja fel az orvos. Számolja ki, ez csak 10 millió embernél mekkora mennyiséget jelent! Arról nem is beszélve, hogy a víz, amit megiszunk, abból a folyóból jön, ahol a savas eső összegyűlik, a különböző gyárak és üzemek a mocskukat öntik (hiába törvénytelen), ahova a műtrágya belemosódik, és még ki tudja, mi minden...

Hivatalos források szerint a mai csapvízben 60.000(!!!) féle ártalmas anyag található. Ebből jelenleg mindössze 20(!!!) anyagot szűrnek ki, mielőtt megisszuk! További méreganyagok:

  • rákkeltő nehézfémek (benzinből, margarinból, amalgám fogtömésből stb.)
  • idegmérgek (pl. aspartam - MINDEN rágógumiból, LIGHT élelmiszerekből.)
  • idegmérgek, rákkeltő anyagok a tisztálkodó, testápoló, kozmetikai és tisztítószerekből (még a kisbabák számára ajánlott készítmények többségében is!)
  • elektroszmog a számítógép, mobiltelefon, rádió, tévé, stb. hatására
  • napi stressz, szorongások, lelki problémák okozta energatikai kimerültség
  • korábban elfogyasztott alkoholok, drogok testünkben eltárolódott maradványai
  • vírusok, baktériumok, gombák, férgek burjánzása a helytelen életvitel következményeként! És ez csak a jéghegy csúcsa.
  • Arról most nem beszélek, hogy 2008-tól Magyarországon is bekerültek a boltokba a génkezelt élelmiszerek. Csak egy példa a nagyvilágból. Ahol már fogyasztották őket, elkezdtek olyan gyerekek a világra jönni, akiknél hiányzik a fogszem, azaz soha az életben nem nő ki semmilyen foguk!


További információért jelentkezzen az elérhetőségeinken!

(Minden kötelezettség nélkül!)

Az Ön egészsége szolgálatában:

                 Stemler János wellness tanácsadó                       Email: janos1950@gmail.com
                         Tel.: 06 70 3346444                           Skype:stemler1950Egészség