A világ két legértékesebb tápláléka

Egy japán évente átlagosan 10 kg tengeri algát fogyaszt.

- Jól teszi-e? -Valószínűleg igen, ugyanis közismert tény, hogy a világon Japánban a legmagasabb az átlagéletkor!

"A Chlorella és a Spirulina mikroalga két elsőre igen meghökkentő táplálék. - Miért ez a két legfontosabb táplálék, amit magammal vinnék a lakatlan szigetemre? -Tudta például bárki, hogy a Spirulina 12-szer több fehérjét tartalmaz, mint a marhahús? Ráadásul ez a protein sokkal jobb minőségű, mint ami a marhahúsban található, mivel tartalmaz számos nyomelemet (például magnézium), amit a marhahús nem. -Vagy ismeri valaki azt a tulajdonságukat, hogy mind a Spirulina, mind a Chlorella tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében" (Demecs István: Superfood - a mikroalgák a Spirulina és a Chlorella c. könyve alapján)

Ahogy ma élünk
Az utóbbi 2-3 évtizedben egyes betegségek előfordulása jelentősen megnőtt. Ezeket a kórokat civilizációs betegségeknek nevezzük. Mind annak az eredményei, ahogy ma élünk, ahogy ma kénytelenek vagyunk élni. A mozgásszegény, stresszel teli életvitel, a nem megfelelő táplálkozás, a víz, a levegő szennyezettsége, az elektroszmog, a káros szokások - finoman fogalmazva - nem kedveznek az egészségnek.A betegségek közül a legszembetűnőbb terjedése az immunrendszer legyengüléséből adódó daganatos, allergiás, valamint a mozgásrendszeri, szív- és érrendszeri betegségeknél tapasztalható. Emellett olyan kórok, amelyek néhány évtizeddel ezelőtt még az idősebb korosztályokra voltak jellemzőek, mára egyre fiatalabb nemzedékeket sújtanak.
Allergiás újszülöttek, rákos négyévesek, depressziós tízévesek egyre gyakoribbak.

OKOK

-Mik azok az okok, amik miatt az úgynevezett civilizációs betegségektől, egyre többen szenvedünk?

-Miért van egyre több túlsúlyos, elhízott ember?

-Mi az oka annak, hogy idő előtt öregszünk?

Tudnunk kell, mi történik körülöttünk, még ha a valóság ijesztő is. Egyre inkább jellemző ránk az állandó fáradtság, levertség, betegeskedés...További információért jelentkezzen az elérhetőségeinken!

(Minden kötelezettség nélkül!)

Az Ön egészsége szolgálatában:

                 Stemler János wellness tanácsadó                       Email: janos1950@gmail.com
                         Tel.: 06 70 3346444                           Skype:stemler1950Egészség