A gyógyítás 2. lépése:
Méregtelenítse szervezetét!
A mai kor emberének a teste akár 30-40-50%-ban méreganyagot, és mérgező savakat tartalmaz. Ezek a raktározott mérgek okozzák a betegségek jókora részét. Ezért fontos, hogy ezeket eltávolítsuk.
Méregteleníteni sokféleképpen tudunk.
Általában sok idő, rengeteg energia, és még több pénz, ami szükséges hozzá. Legtöbb esetben extra diétát, megszorításokat, a gyógyszerek elhagyását igényli a hatékonyság érdekében, és a kúrát munka mellett nem könnyű betartani. Sokszor napi több órás elfoglaltságot igényel.

Olyan méregtelenítés az optimális, ami nem borítja fel az életvitelünket, és ezért könnyen be tudja illeszteni az életébe. Különben sose szánja rá magát.

A méregtelenítéshez használhat másfajta táplálékkiegészítőket.
A legtöbb méregtelenítő készítmény jó. Gyógyteák, léböjt kúra, stb. Azonban ezekkel általában nem lehet teljes eredményt elérni.

Vannak olyan méreganyagok, amiket csak speciális eljárásokkal lehet a szervezetből eltávolítani.

Egy példa erre az ólom, a kadmium, az amalgám, és más nehézfémek.
Az egyik megoldás mechanikai.
Vannak különböző berendezések, amiket megvásárolhat, ezek segítenek kioldani a szervezetéből a nehézfémeket. Ezek a berendezések nagyon jók. De több százezer forintba kerülnek.
Vannak olyan gyógyközpontok, ahol kúraszerűen igénybe veheti ezeket a gépeket. Az igazán hatékony kúra olyan hosszú, hogy a végére annyi pénzt hagy ott, mintha megvette volna a gépet.
A nehézfémek eltávolítására van még egy megoldás. Ez pénztárca-barát, és természetes. És nem is hinné, mennyire egyszerű.
A méregtelenítésnél a másik fontos dolog, hogy ne okozzon önmagának kárt vele. Például, ha nem ért a gyógyteákhoz, lehet, hogy túl intenzív lesz a méregtelenítés, és fölerősödnek a tünetei. Van, amit csak kúraszerűen ajánlott végezni, stb..

Éppen ezért fontos, hogy a méregtelenítést komolyan vegye!
1. Konzultáljon természetgyógyásszal, hogy személyre szabottan dolgozza ki a folyamatot! Ez időt, energiát és pénzt igényel, de megéri.
2. Ez már nagyon egyszerű és pénztárcakímélő: találjon egy megfelelő készítményt, amire napi 2 percet kell szánni, egyszerűen és tökéletesen működik, minden káros anyagot eltávolít a szervezetéből.

Tudomásom szerint csupán egyetlen anyag képes még a nehézfémeket is eltávolítani a sejtekből, ami pedig rengeteg betegség alapját képezi! (Például Sclrerosis Multiplex, ízületi problémák, bizonyos tumorok, stb.) És fontos, hogy ne is kerüljön egy vagyonba!
Ha ilyet talál, akkor nem fogja halogatni a méregtelenítést, hogy majd akkor, ha szabadságon leszek, majd akkor, ha nem kell ilyen sokat dolgoznom, majd ha lesz pénzem, stb, hanem használni fogja!
És ez a lényeg!További információért jelentkezzen az elérhetőségeinken!

(Minden kötelezettség nélkül!)

Az Ön egészsége szolgálatában:

                 Stemler János wellness tanácsadó                       Email: janos1950@gmail.com
                         Tel.: 06 70 3346444                           Skype:stemler1950Egészség